Thursday, 13 February 2014

Celoteh Masa Lapangku

Bismillahirahmanirahim..

Entry kali nih adalah dek kerana aku sangat-sangat bersemangat untuk meng 'update' blog kesayangan aku nih..miahaahaha..hobi aku adalah update blog aku kalau ada masa lapang..tima kasih kepada en tunang atas kebesaran hatinya menghadiahkan aku tabby nih..hihi..die tahu aku gile blogger maka dengan penuh surprise die hadiahkan aku tabby nih..siap ada rangkaian internet terpantas lagi uollss..ko ada???..hahaha..gurau jerk yerkk..

Ok, sekarang nih aku takde kelas..bermakna time free aku isi dengan search macam-macam benda aku boleh search..semua blogger yang ada aku selongkar..mesti la kan, kena timba ilmu daripada orang yang lebih berpengalaman..jadi, aku akan tengok dan perhatikan jenis penyampaian yang sesuai untuk suasana pembacaan yang santai pada sape2 yang menjengah blog aku nih..ada kew??perasan ko cah!!..

Hehe..tetiba gelak, ape kes??..dokkkk..aku tetiba jew teringat yang aku pernah suarakan hasrat hati aku pada en tunang bahawasanya...

"Nnti ada duit lebih nak pegi korea boleh? Pah kawinn.."rengekku pada satu pagi..en tunangku senyapppp jew..bila die senyap, aku bertambah bersemangat la nak teruskan segala curahan di hati..siap tangan dan mimik muka penuh dedikasi lagi aku tonjolkan tanda menunjukkan tahap keyakinan dan kesungguhan aku tue penuh harapan..esoknya, die hadiahkan aku buku ok!!..die cakap "nanti kalau rase nak pegi korea search jew gune tabby..tengok jew blog orang yang pernah pegi..pah tue tulis dalam buku nih sampai puas ati.."aku terkedu..erkkk, lama aku piker..lama-lama aku paham..die nak aku catat semua tempat yang ada kat korea tue sampai aku puas ati..bila dah puas, tak piker dah nak pegi..hahaha..sama jugak dengan tabby nih dulu..aku dok rajin usung laptop aku yang berat kesana cnih sebab aku suka update blog aku..pendek kate kat mane ada line internet aku mesti pegi..lelama die kesian so die hadiahkan aku tabby yang comey nih..

Haaa..nih la celoteh aku..sebenarnya aku sangat-sangat boring tahap mampus!! Main candy crush sampai level 29 jew pah tue aku langsung tak lepas-lepas..arghhh, lama-lama aku give upz main games yang susah gilak tue..korang kalau ada tips camne nak lepaskan diri dari level 29 tue sila tinggalkan tips ya..miahahaha..

Ok bye...ssssssssssssss!!

Thanks to read this entry...

Hargailah orang yang tersayang..tetiba jewww..hahaha

0 comments:

Post a Comment